Hoe reageren organisatoren, publiek en pers op onze shows?   Bekijk hier hun talloze commentaren - chronologisch geordend. Alle commentaren mogen gecheckt worden - contactgegevens op uw simpele vraag. 

2016-8-13: Hopers live op Goetrock

2017-5-15 Hopers party-live (regio Mechelen)

2017-6-10: Hopers live in Spiegeltent Bost (Tienen)

 

Mark Franckx: "(...) Bedankt voor de kermispint en voor het geweldige optreden, heb ervan genoten!" - Philippe Holsbeekx: "Jullie waren top, mooi repertoire en goed gebracht (...)".

2017-6-16: Hopers in het Nieuwsblad

2017-6-20: Hopers op zomerfestivals

...Hopers zijn graag gevraagd op zomerfestivals.

Waarom?  Zie artikels en commentaren;  Hopers vinden een slimme songkeuze en mooie sound, gekoppeld aan ambiance en een technisch goeie uitvoering, belangrijk. En ze laten organisatoren budgettair met beide voeten op de grond. Zelfs al brengen ze hun eigen PA-installatie helemaal mee.

 

 

2017-7-23: Hopers top of the bill op Bremrock (Hoegaarden)

Hopers top of the bill op Bremrock 2017 (Hoegaarden)

2017-7-23: Hopers succesvol op Bremrock Hoegaarden (krant "De Zondag")

Hopers bracht als top of the bill een bijzonder gesmaakt optreden op Bremrock.

Yves Vandijck: "Wauw!"(Hij boekte ons prompt voor z'n 50-jaar-fuif van 9.9.2017)

M. Franckx: "...better and better!"

2017-7-30: commentaar achteraf Tim Rimanque, organisator Bremrock:

 

 

"...het was zeker een heel goed optreden en wij hebben er evengoed van genoten bedankt hiervoor."

2017-8-12: Nieuwsblad over Hopers op Goetrock 2017:

(...)

"In de vooravond gingen de hemelsluizen helemaal open. Maar we wensen de jongerenbands The Future Champs, Viral Crush en Banton een dikke proficiat met de geweldige manier waarop ze de moeilijke weersomstandigheden te lijf gingen met sterke eigen nummers en steengoed coverwerk. En iedere band toont een duidelijk herkenbare eigen profiel en muziekstijl. Het publiek stroomde toe. Maar tijdens de show van Viral Crush sloeg het noodlot toe: stroomuitval onder een gutsende regen. Onze technici konden na een 15-tal minuten de boel weer opstarten."

"Omstreeks 21.30 u. bevestigden Hopers -voor een ondertussen volgelopen festivalterrein (foto)- hun reputatie als kwalitatieve coverband met verrassende nummerkeuze en een enthousiast publiek als resultaat. En Okselvocht hield vanaf minuut één gedurende anderhalf uur het volle festivalterrein helemaal in z'n greep. Een bijzondere vermelding, tot slot, voor de dj-combinatie "Future Station B2B Lightbass" die vanaf 14u. vlekkeloos alle switch overs vulde. En ze zorgden voor een spetterende slotshow na Okselvocht."(...)

2017-9-9: Hopers live Halle-Booienhoven:

Reactie Yves Vandijck, organisator:

" Zonder zeveren de ganse week nagenoten van het optreden dat Hopers verzorgde op ons feestje. Dat maakte onze verjaardagsfuif dan ook helemaal af. Heel veel lovende kritieken gekregen op jullie optreden ook, dus ook dat wou ik jullie zeker meegeven."

 

(Hopers verzorgden de liveshow met de eigen BOSE-PA en eigen lichtshow. Geen apart in te huren PA nodig, Hopers leverden het totaalpakket.) 

 

2017-9-16: Hopers live Buurtfeest Mortsel:

Organisatoren Erik en Els Stevens:

"....we genieten nog na van jullie fantastisch muzikaal optreden! 
Groetjes, 
Erik & Els"

(Hopers traden op met eigen BOSE-PA, zonder lichtshow.)

2018-3-9: Hopers live Den Deugniet Haasrode:

Veel volk op afgekomen, tof  en legendarisch live-café en enkele zeer gesmaakte nieuwe covers zoals "Make me smile" van Steve Harley & Cockney Rebels en "The chain" van Fleetwood Mac.  

Denniz (baas Den Deugniet) zeer tevreden. Hier komen Hopers ooit zeker terug.

(Hopers-optreden met eigen Bose-PA)

2018-3-10: Hopers live zaal "Tongeluk" Ganshoren:

Organisator Koen Dewulf:

"Hombres Hopers,
ik heb het nadien niet meer met zoveel woorden geschreven, maar Veerle en ik vonden het fantastisch dat jullie het feest glans en spanning hebben bezorgd met een uitgelezen set en een fel gesmaakte performance." (live-optreden met eigen Bose-PA)

2018-8-11: Hopers op Goetrock 2018 Goetsenhoven:

Rondom Tienen (Corelia pers):

"(...) in de vooravond trokken de Goetsenhovens-Tiense rockbands Banton en Hopers dadelijk heel wat extra bezoekers.(...)"

2018-9-14: live in cultuurcafé van Pand 10 Tienen:

Een enthousiaste toehoorder schreef ons 's anderendaags:

"Op vrijdagavond 14 september 2018 mocht elke verdwaalde treinreiziger zich gelukkig prijzen dat hij of zij in het station van Tienen strandde. Daar konden ze dan - in het sfeervol omgebouwde stationsbuffet dat gereanimeerd werd tot Pand 10 - getuige zijn van een muzikaal hoogstandje. Coverband Hopers toverde er, naast sfeer en gezelligheid, op meesterlijke wijze een keur aan fijne covers uit hun instrumenten. De talrijk opgekomen nieuwsgierigen werden aangenaam verrast door de uitgebalanceerde afwisseling van actuele nummers (Nathaniel Rateliff), met iets ouder maar zwaar ondergewaardeerd werk (Lazarus van David Bowie!) en echte klassiekers (Comfortably numb van Pink Floyd, met aan het einde - zoals het hoort - een onweerstaanbare gitaarsolo). Als we terugdenken aan wie die avond ook nog de revue passeerden (Depeche Mode, Blur, The Beatles, Steve Harley, Monza, Paul Simon, Peter Shilling (!), enz...) kunnen we alleen maar blij zijn met die alternatieve jukebox die de naam Hopers draagt. Een optreden van Hopers is altijd een beetje reizen, doorheen de catacomben van de muziekgeschiedenis. Iedere aanwezige hoorde dat het goed was, en trok tevreden huiswaarts..."

2019-1-13: live in Berkenhof Bierbeek

We kunnen hier kort zijn: de sfeer zat er helemaal in en de bijzonder enthousiaste organisator betaalde ons na het optreden spontaan gewoon dubbel...

Dat vonden we er wat over... maar helemaal niet erg :).

2019-2-23: live in Leuven, Narrenschip

Organisator: "(...)En zeg 'Hopers' dat er veel berichtjes binnenrollen,  met veel complimenten aan de band ('supergoed!', enzovoort) en playlist 👌👌👌."

 

Uit het publiek: "Dat was me daar een hoogst aangenaam feestje!  Mooie setting aan het Canal Grande van Leuven, veel fun, steengoeie muziek ('the band is just fantastic, that is really what I think'), in een regie van de onnavolgbare gastvrouw. Nogmaals bedankt en veel groeten aan Werner.😍"

2019-4-30: Galabal Politika, KU Leuven

Live in maatpak op galabal Politika KUL
Live in maatpak op galabal Politika KUL

In geen tijd stond de zaal met bijna 500 studenten in vuur en vlam. Gedurfde interpretatie van SONNE (Rammstein) ramde de boel helemaal in de as.

Fantastisch om mee te mogen maken hoe onze jongere generatie authentieke livemuziek kan smaken.

2019-6-22: live op Matadi buurtfeest, Leuven

Liveband Hopers op Matadi in Leuven
Liveband Hopers op Matadi in Leuven
Reactie organisator Kato Mennens:
"Zoals reeds gezegd, vonden we het optreden geweldig! Het optreden is een fijne mix van klassiekers om mee te zingen, op te dansen en te shaken of gewoon naar te luisteren.
De sfeer werd mooi opgebouwd door te beginnen met rustige nummers en later over te gaan naar steviger werk en echte meezingers. Dat alles gebracht door sterke muzikanten en vocals die perfect op elkaar afgestemd zijn.
Het zeer gevarieerd publiek van ons wijkfeest was super enthousiast!
Er zijn momenteel nog geen concrete plannen voor 2020, maar we zullen zeker aan jullie denken bij het samenstellen van ons programma!"

2019-8-10: rockfestival Goetrock 2019

Het Nieuwsblad: (...)"Liveband Hopers bracht een goed gesmaakte covermix van bekende ballads, pop en stevige rock"(...). 

Eigen bedenking: we waren blij in het voorprogramma van The Skadillacs en The Kids te mogen optreden!

2019-8-23: optreden gala-avond Sint-Amands a/d Schelde

Eric Vleminckx (Belfius) en Els Harding (Qualiphar) : "We kijken nog steeds met plezier terug naar jullie optreden op ons huwelijksfeest!"

2020-2-29: show galabal Industria KU Leuven

2020-3-13: covid-19...

2021-08-08: post covid! Hopers ontwaken over enkele dagen live op "GFL-Dorpsterras"

2022-03-04: Hopers live GALABAL INDUSTRIA - uitverkocht! 

Officiële reactie organisator: "Vriendelijke en professionele band die de show durft te stelen en het publiek durft aan te moedigen. Ze creëerden de juiste sfeer door goeie muziek. Precies wat we zochten voor ons galabal."

LINK naar gsm-filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=S6PGt5p3yJo&t=354s

2022-04-30: Hopers, top of the bill - Terrasconcert De Sortie Oud-Heverlee

Commentaar van Sander, organisator en uitbater van De Sortie: 

"Hopers, een geweldige, enthousiaste band die het publiek perfect weet aan te voelen. Geven het beste van zichzelf en brengen veel ambiance met hun geweldige covers!"

2022-05-28: Hopers op cultuurevent "Talk of the town" - Stadspark Tienen - Curieus Tienen

Reactie organisatie: "Nogmaals heel erg bedankt voor jullie optreden, het was precies op maat, we hebben ervan genoten!".

Toeschouwer via Messenger: "Vond het ook heel goed, de stemmen, de klank, goeie muzikanten, het was "af"!" .

Organisator Moutgaerden 2022-10-01: "Ik boek jullie hier en nu!".

2022-10-22: Hopers live op Bierfeesten Moutgaarden in Outgaarden

Hieronder 2 fotootjes van een erg geslaagd optreden op een bijzonder slim georganiseerd festival: Bierfeesten Moutgaarden. De reacties op onze twee uur durende liveshow waren bijzonder hartverwarmend, het Moutgaarden-bier is/was niet te versmaden - écht waar - en de organisatie, festivalinrichting, setting en het publiek waren ronduit fan-tas-tisch! Dikke proficiat aan hoofdorganisator Yves Willems, z'n Moutgaarden Brewing Team en de andere mede-organisatoren. You guys did a magnificent job! Hou de Moutgaarden-mannen hun Facebook in 't oog en mis dit volgend jaar niet.